Pentru comenzi rapide, sunati la: 0743965877

Transport gratuit

Comenzi peste 300 lei

Cosul meu

0 produs(e)

Nu aveti produse in cos

Termeni si conditii


Drepturi de autor.

Prezentul site www.royalart.ro se afla in proprietatea SC ARTSTEAM SRL-D cu sediul social in Floresti, Str. Șesul de sus, nr. 184, Jud:Cluj avand codul unic de identificare  40201860 si Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului J12/5200/2018. Folosirea datelor, imaginilor sau a altor elemente aflate in proprietatea Royalart fara acord se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform Legii 8/1996 vizitatorii Royalart nu au dreptul de a modifica, reproduce sau copia site-ul, acesta find proprietate intelectuala a SC ARTSTEAM SRL-D. In caz contrar ne rezervam dreptul de a sesiza instantele de judecata competente in scopul identificarii faptuitorului, recuperarea prejudiciului precum si alte  demersuri juridice. In eventualitatea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti la adresa office@royalart.ro.

Produse si Preturi

Imaginile prezente au caracter informativ si pot sa difere fata de produsul comandat. Pretul total al unei comenzi este reprezentat de suma totala a produselor comandate + costul transportului (ambele avand TVA inclus).
Pretul total se poate modifica in cazul in care taxele de livrare cresc din motive diverse. Conform legii 287/2009 art 1665 daca pretul este afisat gresit in eventualitatea erorilor de sistem, ne rezervam dreptul de a modifica preturile in conditia in care cumparatorul este anuntat telefonic sau prin e-mail.

Costuri de transport

Pentru toate comenzile plasate costul transportului este de 19.99 RON, exceptie in cazul in care suma totala a produselor comandate depaseste pragul de 300 RON, situatie in care costul transportului este inclus.

Statutul clientului

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul www.royalart.ro clientul trebuie sa:
-accepte termenii si conditile;
-fie de acord cu politicile de protectie a datelor cu caracter personal;
-sa furnizeze datele reale.

Royalart isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Politica de retur

In conformitate cu OUG 34/2014 consumatorul beneficiaza de o periada de 30 zile calendaristice in care are dreptul de a returna produsul/produsele, perioada care incepe din momentul primirii coletului. Pentru a facilita returul, produsele trebuie sa:
-fie in aceeasi conditie ca la primire;
-prezinte aceleasi caracteristici;
-sa nu fie inlocuite cu alte produse;
-fie sigilate;
-nu fie folosite.

-sa fie ambalate corespunzator.

Atentie! Conform art. 16 lit. c din O.U.G. 34/2014, produsele personalizate nu pot fi returnate si nici inlocuite.

 

Se trimite un email pe adresa office@royalart.ro sau la numarul de telefon 0743965877 cu motivele detaliate pentru care doriti sa returnati produsul/produsele.
Dupa verificarea produselor vi se va restitui suma integrala sau contravaloarea in produse. Suma va fi transferata in contul dumneavoastra, pentru asta trebuie sa ne furnizati contul personal. Folosirea contului unei persoane terte nu este permis. Ne rezervam o periada de 14 zile calendaristice pentru returnarea sumei.
Costul livrarii este suportat de client.